Provinciaal Gastouderbureau

Wij organiseren gastouderopvang in huiselijke kring. Onder professionele begeleiding ontvangen goed gemotiveerde gastouders maximaal 6 kinderen in hun huis. Door kleinschaligheid en regelmaat wordt een veilige, vertrouwde omgeving gecreëerd waarin aandacht is voor elk kind.

Kwalitatief en flexibel
Behalve zeer kwalitatief is de opvang ook flexibel. In overleg is opvang in de avonduren en het weekend ook mogelijk. Al onze gastouders hebben een pedagogische achtergrond en zijn in het bezit van een geldig EHBO diploma voor kinderen en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wist je dat...
...je als oppas oma en/of opa ook recht hebt op kinderopvangtoeslag? Vraag gratis en vrijblijvend naar de voorwaarden en vul het contactformulier in. Je kinderopvangtoeslag wordt door ons van A tot Z goed geregeld.

Professionele gastouderopvang
In het Landelijk Register Kinderopvang kun je de kwaliteit van de kinderopvang toetsen.

Bij het LRK vind je de inschrijving van alle soorten kinderopvang met daarnaast de inspectierapporten uitgevoerd door de GGD. Aangezien de GGD nog zeer druk is met het uitvoeren van de inspecties vind je voor dit moment nog niet alle inspectierapporten.

We zijn zeer tevreden met ons inspectierapport 2016 uitgevoerd door de GGD Groningen.

Inspectierapport 2016