Provinciaal Gastouderbureau

Wij organiseren gastouderopvang in huiselijke kring. Onder professionele begeleiding ontvangen goed gemotiveerde gastouders maximaal 6 kinderen in hun huis. Door kleinschaligheid en regelmaat wordt een veilige, vertrouwde omgeving gecreëerd waarin aandacht is voor elk kind.

Kwalitatief en flexibel
Behalve zeer kwalitatief is de opvang ook flexibel. In overleg is opvang in de avonduren en het weekend ook mogelijk. Al onze gastouders hebben een pedagogische achtergrond en zijn in het bezit van een geldig EHBO diploma voor kinderen en een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

Wist je dat...
...je als oppas oma en/of opa ook recht hebt op kinderopvangtoeslag? Vraag gratis en vrijblijvend naar de voorwaarden en vul het contactformulier in. Je kinderopvangtoeslag wordt door ons van A tot Z goed geregeld.

Granny's en nanny's
Er zijn verschillende vormen van opvang binnen de gastouderopvang.
Opvang van op of oma bij ouders thuis is Gastouderopvang aan huis.
Maar als er geen familierelatie is noemen we dat voor het gemak een nanny. Een nanny mag max 3dagen werken bij de ouders thuis en verloning gaat per uur (personeel aan huis), hier wordt meestal gebruik van gemaakt als ouders meer dan 2 kinderen hebben.
Het hebben van een nanny wint aan populariteit mede omdat het rust in het gezin brengt voor ouder en kind. In een persoonlijk gesprek vertellen we hier gaag meer over.

 

 

Professionele gastouderopvang
In het Landelijk Register Kinderopvang kun je de kwaliteit van de kinderopvang toetsen.

Bij het LRK vind je de inschrijving van alle soorten kinderopvang met daarnaast de inspectierapporten uitgevoerd door de GGD. Wij hebben de link zo aangepast, dat deze link gelijk uitkomt bij de gastouders aangesloten bij het PGOB.
Als je op de naam van de gastouder doorklikt, vindt je daar het inspectierapport in pdf.

Het Provinciaal Gastouder wordt ieder jaar bezocht door de GGD en gecontroleerd op de uitvoering van de wet Kinderopvang.

De rapporten van alle jaren vindt je onder de volgende link 

 Inspectierapporten Gastouderbureau