Aangenaam kennis te maken!

Ik ben Sandra Kuiper, ondernemende levenskunstenaar en kindervriend.

Nu onze eigen zoon volwassen is en in ons bedrijf (Provinciaal Gastouderbureau) ruimte is voor een specialiteit, wil ik graag dat doen waar mijn affiniteit ligt. Deze ligt bij kinderen en hun talenten. Ik vind het heerlijk om met een kind op reis te gaan, dingen met ze te ontdekken die verrassend zijn en niet alledaags. Dingen die heel gewoon lijken in ons dagelijks leven, maar waar een prachtig verhaal aan vast kan kleven, waaruit een leerzame les kan voortvloeien, voor het kind en misschien ook voor de ouders.

Een mooie manier om anders aan te kijken tegen gedragsproblemen, faalangst, pesten of ADHD etc. Geef het een naam of een stikker, maar ik kijk naar het kind en samen zullen we beperkingen overbruggen.

Als creatieve duizendpoot heb ik er alle vertrouwen in samen met je kind, op een rustige manier, tot een vertrouwensband te komen waarin ik goed luister naar de verborgen kracht van haar of zijn talenten. Ik zal je kind steunen om problemen en zorgen op een positieve manier aan te pakken.

Ik ga ervan uit, dat je daarna samen met je kind en een frisse blik vooruit kan.