Over ons

Alfred Kuiper
Alfred is de motor achter het Provinciaal Gastouderbureau. Hij heeft de regelgeving Wet kinderopvang goed geprofileerd binnen het provinciaal Gastouderbureau.Alfred heeft zich, naast de gebruikelijk bezoeken RIE en VGG, toegespits op de financiele kant, contracten, plaatsingovereenkomsten, betalingherinneringen, jaaropgaven en contacten belastingdienst. 

Sandra Kuiper
Sandra doet de intake, kennismaking, coaching , observaties, kinderen coaching indien wenselijk,  interventieochtenden, promotionele begeleiding. Risico Inventaris en Evaluatie en de voortgangsgesprekken. Maar zij is ook vertrouwenspersoon en aandachtsfunctionaris aangaande zaken betrekking de Meldcode vermoeden kindermishandeling.

De laatse jaren hebben we als provinciaal gastouderbureau, ons sterk gemaakt tav de regelgeving kinderopvang en zijn daar goed in. Het hoog houden van kwaliteit van onze gastouders en onze kwaliteiten als bureau is een leuke uitdaging.Het enthousiasme van onze gastouders omtrent het welzijn van hun gastkinderen maakt dit meer dan de moeite waard.

Daarnaast is het ons streven om zoveel mogelijk jonge dames of heren te begeleiden in hun zelfstandig ondernemerschap als gastouder. Gastouder zijn is een vak.
Wij vinden het een voorrecht dat we elke dag weer met de nieuwe energie van jonge ondernemers aan de slag kunnen. Dat de pedagogische kwaliteiten op juiste plek en wijze ingezet kunnen worden.

Maar ook voor de opa en oma opvang, gastouder aan huis, de nanny's liggen kansen, voor de ervaren dames met een zorgopleiding. We gaan hier graag met je over in gesprek.
Bel ons 0598-785031